Tuintraining – persoonlijk en succesvol bloggen

Download het e-book met 30 authentieke blogtips

In 6 stappen persoonlijk en succesvol bloggen
Leer authentiek bloggen en klanten kiezen jou!

  • Denk je dat je niet kan schrijven?
  • Denk je dat niemand op jouw blogs zit te wachten?
  • Heb je geen onderwerpen om over te bloggen?

Dan is deze cursus bloggen speciaal voor jou!

Ik wil persoonlijk én succesvol leren bloggen!>>

Wat kan je van de cursus bloggen verwachten?

  • Sparren over wat jou onderscheidt;
  • Ontzettend veel tips en trucks;
  • Persoonlijke feedback op jouw (eerste) blog;
  • En al mijn enthousiasme en energie.
We gaan op zoek naar onderwerpen die bij jouw bedrijf passen.
En ik deel je beste blog in mijn netwerk.

Dit doen we in onze relaxte tuin onder het genot van gezonde hapjes.
Omdat ik vind dat bloggen ook ontspannend mag zijn.

Persoonlijk bloggen

 

“De tuintraining persoonlijk én succesvol bloggen was een geweldige ervaring. Je hebt handige en direct toepasbare tips gegeven in de eerste bijeenkomst. Deze konden we afgelopen week gebruiken bij het maken van een blog. Door de samenstelling van de groep (enthousiaste ondernemers, in dit geval alleen vrouwen) was er tijdens de tweede bijeenkomst goede interactie en spontane feedback van alle deelnemers op elkaars blogs. Ik heb veel geleerd en ga dit zeker gebruiken in mijn toekomstige blogs voor BDL-Grouptravel. Dankjewel Marleen voor de tips & tricks.” Betsy Diender – BDL-Grouptravel.

“Ik heb een super interessante en leerzame blogtraining bij Marleen gevolgd. Ik zat te worstelen met de vraag hoe ik op een persoonlijke manier kan bloggen over een zakelijk onderwerp als de btw. Samen zijn we tot een mooie oplossing gekomen, waar ik erg tevreden mee ben. Ik weet nu op welke manier ik een persoonlijke draai geef aan mijn blogs.”
Marion Gerritsen – Gerritsen BTW advies.

“Op een professionele, enthousiaste en positieve manier raakt Marleen mij in het proces van zichtbaar worden via het delen van persoonlijke ervaringen in een blog. Ze inspireert mij om net een stapje verder te gaan in het schrijven.”
Jeaneth de Witte – Zonne Wende.

Praktische informatie

woensdag 7 & 14 juni
09:00 tot 12:00 uur
Getfertsingel 180, Enschede
Investering € 247,- exclusief btw.
JA, ik doe mee!

Online cursus
Komt de datum niet uit of wil je de cursus liever online volgen? Dat kan! Voor meer informatie kijk op www.leerpersoonlijkbloggen.nl.

JA, ik dit wil ik!