Samen aan de slag

Samen aan de slag!

Samen aan de slag! In 2 uur met jouw website

Ben jij zelfstandig ondernemer?
Ben je niet helemaal tevreden met jouw website?
Wil je een paar aanpassingen zonder dat je duizenden euro’s betaalt?
Wil je dat jouw website bij jou past?
En wil je veel praktische tips?

Dan ga ik graag samen met jou aan de slag!

Jij bepaalt de onderwerpen

Jij bepaalt waarmee we aan de slag gaan. We zetten die stappen die op dit moment bij jou passen. Geen vastomlijnd plan of standaard tips die ik iedereen geef.
Door veel vragen te stellen, kan ik die tips geven die jij nodig hebt.
Op basis van mijn marketingkennis, intuïtie en praktische manier van werken, krijg jij de website die jij wilt.

Onderwerpen

  • Algemene uitstraling;
  • Jouw onderscheidende verhaal, zodat jij jezelf meer herkent. En jouw klanten natuurlijk ook ;);
  • Advies over de indeling;
  • Teksten die passen, zodat jij jouw onderscheidende verhaal vertelt;
  • Afbeeldingen die passen bij de tekst;
  • Meer conversie, bijvoorbeeld meer downloads van je e-book of meer ingevulde contactformulieren;
  • Vindbaarheid in Google.

Of alle andere vragen die jij hebt.

JA, ik wil samen aan de slag!

Hoe ziet samen aan de slag eruit?

Als je voelt ‘JA dit heb ik nodig!‘ plannen we een tijdstip.
Dit kan alleen op dinsdag of donderdag in mei en juni.
Jij krijgt een vragenlijst met 10 korte vragen.
Je komt naar Enschede, ik zorg voor wat lekkers en we gaan samen aan de slag :).

De investering is 130 euro exclusief btw.

Ervaringen


Rene Horsthuis“Marleen is goed in het helder verwoorden wat ik met mijn bedrijf wil en kan. Haar enthousiasme is geweldig en ze zorgt ervoor dat ik openhartig kan vertellen over mijn verhaal. Dit heeft zij vervolgens vertaald in goede webteksten. Met als resultaat dat mijn klanten gemakkelijker kunnen lezen waar mijn passie ligt. Als persoon is Marleen heel energiek en ze heeft een enorme drive voor haar bedrijf. Ik heb haar ervaren als iemand om fijn mee samen te werken en om ‘de dingen’ gedaan te krijgen.”

Rene Horsthuis – InspiratieFilmpjes

Miranda Smit“Als creatief ondernemer breng ik bijzondere gebeurtenissen in beeld. Wat mij het meeste aansprak, was dat Marleen mij meenam op zoek naar de roots van mijn passie. Van daaruit blijf ik dicht bij mezelf bij het schrijven over mijn inspiratie en wat ik in mijn werk tegen kom. De praktische oefeningen en tips waren een eye-opener voor mij. Echt een aanrader!”

 

 

 

Miranda Smit – Kunst van Herinnering

PS. Samen aan de slag! Met jouw website én in 2 uur.
Zodat jij een website hebt die bij jou past en dit geen duizenden euro’s kost.

JA, ik doe mee!